De stichting ‘Galerie Steenwijk’ bestaat sinds 1966 en is in combinatie met de Bibliotheek in Steenwijk gevestigd. De stichting heeft ten doel tentoonstellingen te organiseren op het gebied van beeldende kunst en andere kunstvormen. Het beleid van het huidige bestuur is een zo groot mogelijke diversiteit van kunst te presenteren met een hoge kwaliteit en daarmee een brede doelgroep (van jong tot oud) te bereiken.

Het expositieseizoen loopt doorgaans van augustus tot en met juni en omvat gemiddeld acht tentoonstellingen. Galerie Steenwijk bevindt zich naast de Bibliotheek aan de Meppelerweg 47 te Steenwijk (voormalig Rabobankgebouw). De toegang is gratis. Groepen kunnen op afspraak een rondleiding krijgen.

Wilt u ons steunen?

Galerie Steenwijk wordt financieel ondersteund door de Gemeente Steenwijkerland. Daarnaast ontvangen wij via verkoop van werken een klein bedrag om de activiteiten te realiseren. Wij zijn daarom erg blij met elke ondersteuning om de programmering te kunnen blijven doen. Wilt u ons financieel een hart onder de riem steken? Uw gift is van harte welkom op NL31RABO 032.20.94.593 t.n.v. Galerie Steenwijk